Riadenie Rizík Pre Binárne Voľby

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo som zarábať pomocou binárne voľby stratégie?

Prečo som zarábať pomocou binárne voľby stratégie? Čo je to binárny voľby? Táto otázka je často kladú nováčikov, ktorí prichádzajú na trh hľadať Grail alebo čarovnou paličkou (indikátor), ktorý vyrieši všetky ich finančné problémy.
Ale otázka, ktorá vyvstáva po ktorej prichádza realizáciu - nenašli to, čo som hľadal. V skutočnosti sa jedná o prvý chyba všetkých začiatočníkov! Hľadať niečo magického. V tomto článku chcem zdôrazniť niektoré body týkajúce sa ako právo obchodovať s použitím binárne opcie obchodnej stratégie a ukázať chyby, ktoré umožňujú takmer všetky začiatočníkov!
Cubs chyby v binárnom možnosti stratégie Bez ohľadu na to, ako to znie banálne, ale chyby vôbec rovnaké. Binárny možnosti stratégie budem musieť pracovať na 100%! Zvyčajne začiatočník platbu, ktorá je dostatočná, aby sa binárne možnosti obchodnej stratégie, a zrazu von.
V skutočnosti, dlho známe, - že dobre funguje v jednom, nemusí nutne fungovať aj v inej. Ale to neznamená, že stratégia, ktorá sa nazýva zisk je v skutočnosti to tak nie je. To znamená, že rôzni ľudia prichádzajú do jedného a toho istého nástroja v rôznych spôsoboch. Jednoduchý príklad - kladivo v rukách majstra, a päťročného chlapca. Prvý dom stavať, a druhá všetky prsty odradiť sami! Znamená to, že vec v kohútiku? Nie, on pravidelne plní svoju funkciu.
To isté platí aj pri použití možnosti obchodných stratégií! Muž vezme svoju obľúbenú stratégiu, a ide priamo do obchodu! Aj keď som na konci každého preskúmanie stratégie nutne berie na vedomie - Keď dieťa chce pomôcť ocka zatĺcť klince do novo postavenom dome, čo ocko? On dáva svojmu synovi kladivo, klince a ukazuje, ako sa ich skóre. A potom? On pošle jeho syn kladivo nechty, kdekoľvek, ale nie tam, kde otec stavia nový dom! Kým syn nenaučí! Tipy pre začiatočníkov - Naučte sa obchodovať ziskovú stratégiu, kým nie je rentabilné pre vás! Naučte kdekoľvek - na demo účte v notebooku alebo niekde inde, ale postaviť dom bude neskôr, keď sa naučíte!
Ako som opakovane zdôraznil - ich osobných partnermi, ktorí majú vklad, dám vynikajúce kurz obchodovania! to naučil! Okrem toho, ak ste vykonali zálohu po prihlásení k mojej väzby, nikto vás núti k obchodu. Učte sa a nechal vklad je, že keď sa naučíte, že si to ty ... S touto stratégiou binárne možnosti vybrať všetky moje problémy! Druhá Častou chybou začiatočníkov - rovnako ako veľa teraz!
Táto chyba je pravdepodobne nemožné, pretože z troch dôvodov: Finančné problémy; Snaha "vychytávať" peniaze investované a ľahko dýchať; Elementárna, dobrodružné atrakcií na hru ... Možno, že existujú aj ďalšie dôvody, ale to vôbec nevadí. Niektorý z nich vedie k tejto chybe ... Potom Radím začiatočníkom pochopiť jednu jednoduché pravidlo - základný zákon ziskovosti a stability (stress - stabilná), nie je dostať veľa naraz, ale postupne, ale isto a bezpečne!
Vieš, ako ľudia hovoria s náladou na takú chybu? "Veľa peňazí nezíska - polovica bude musieť ukradnúť," alebo, ako sa hovorí - "vždy potrebujú viac peňazí, než si môžete zarobiť." Sám viem, že čím vyšší je príjem, tým vyššia je dopyt! Pred rokom, myslel som, že to bude stačiť zisk na $ 1000-1500, ale teraz si myslím, že 2000-2500 $ za mesiac nie je príliš veľa.
Ale myseľ, ktorého cieľom len pre peniaze, určite viesť k úplnému kolapsu. Použitie binárne možnosti stratégie si zapamätáte taký príklad - máte cool, vysokorýchlostné auto. Ale ak prekročíte rýchlosť a nevstupujú na oplátku, alebo dostanú do nehody, bude vina za dané vozidlo alebo výrobcu?
Odpoveď je zrejmá ... vy sami ... a len ... Jednoduchá rada - definovať pre seba: Koľko chcete zarobiť mesačne; Spočítať, koľko je potrebné urobiť, aby zarobiť denne; Myslíš, že to, čo je potrebné zložiť zálohu na tento účel; Majte na pamäti, že nie všetky vaše transakcie bude 100% ziskové, bude strata; Urobte si plán, čo musíte urobiť, každý deň k dosiahnutiu cieľa. A teraz to najdôležitejšie - v každom prípade nepatrí stratený čas! Získal požadovanú sumu, neobchodujú viac! Utrpel stratu v dnešnej vziať do úvahy veľkosť - nesnažte sa odraziť aj keď si myslíte, že ďalšiu možnosť, ktorú uzavrieť so ziskom 100%!
Będę zwracać uwagę na to, co inni mają do powiedzenia, a moja strategia binarny będzie działać jeszcze lepiej! I ostatni błędem, który chciałbym krótko dzisiaj powiedzieć - opinia innych ludzi!
Podobnie jak to, czy nie, ale większość ludzi (zwłaszcza, gdy czują się nie na miejscu), wydają się być pod wpływem innych ludzi.
Przejawia się to na kilka różnych sposobów, z których każdy prowadzi do upadku: Zamiast tego, aby testować i udoskonalać strategie zaczynają szukać innych jej opinii; Zamiast jasnej strategii do przestrzegania zasad, słuchać analityków; Zamiast ściśle przestrzegać zasad strategii zaczynają robić, jak się wydaje, najlepszym dla nich, bo gdzieś na forum przeczytałem, że byłoby lepiej! Prowadzi to do utraty depozytu, frustracji, a być może już zaprzeczenie, że w ogóle, można zarobić za pomocą opcji binarnych strategie handlowe ...
Zwłaszcza, jeśli na początku, dopóki zasad przestrzegane, transakcja była opłacalna, a następnie przelewa się. Niektórzy nawet iść tak daleko, aby powiedzieć, że jest to przede wszystkim tak obliczona, aby dać trochę pieniędzy, a następnie zabrać wszystkie pieniądze.
Nie słychać żadnego więcej nonsens, ale mimo to słyszę regularnie! Jedyne, co mi radzą, aby zwracać uwagę podczas handlu, w tym wiadomości gospodarczych, a nie do handlu, kiedy wyjdzie! Doskonały kalendarz wiadomości gospodarczych jest na tym blogu ... Zastosowanie zdrowia!
Oczywiste jest, że jestem zainteresowany w tym, że zarejestrowałeś się jako broker mojego partnera! Jak już wspomniano, masz mój kurs i pomoc w szkoleniu.
Jeśli chcesz spróbować swoich sił, a następnie naciśnij przycisk poniżej, rejestr, dokonać wpłaty, dodaj mnie do Skype i uzyskać wszystkie obietnice.
Dzisiaj przejechałem największych błędów początkujących przedsiębiorców do handlu z binarnych strategii opcyjnych. Jeśli więcej i wiele innych, nie ma takiego globalny. Wszystko to nazwę ... Ale jeśli uniknąć tych, będziesz już w stanie przetrwać ten okres formacji i stać się prawdziwym przedsiębiorcy. Inna uwaga - rynek nie lubi słabeuszy!

Binárne opcie | stály odkaz

Komentáre

  1. Reklama
    Rýchle prachy. Otázka znie: Čo bude ak takto jednoducho rozmýšľajúci človek dostane prachy = nebude na tom oveľa lepšie ako je teraz.
    Kto má bude mať viac a kto nemá tomu zoberú aj to čo má!
    publikované: 30.11.2016 07:34:40 | autor: marek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014