Riadenie Rizík Pre Binárne Voľby

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Maklérskej Možnosti Binárne

Binárne možnosti sú jednoduché finančný produkt, ktorý v podstate umožňuje investorom zvoliť, či aktívum pôjde nahor alebo nadol počas stanoveného obdobia.
Binárne možnosti sú jednoduché finančný produkt, ktorý v podstate umožňuje investorom zvoliť, či aktívum pôjde nahor alebo nadol počas stanoveného obdobia. Výnosy sú pevné a riziko, takže odstraňuje veľa nejasností o rozhodnutiach maklérskych. Tiež, akonáhle si kúpite možnosť, zobrazí buď fixné zisk alebo prísť o svoju investíciu, ak vyprší možnosť. To eliminuje niektoré dohady voľby, kedy opustíte stratu alebo ziskové transakcie.

Avšak existujú riziká, a niektoré veci by ste mali vedieť pred vykonaním binárne možnosti sprostredkovania. Jednoduchosť týchto produktov je atraktívna, ale to môže skutočne podporovať makléri začať robiť binárne možnosti sprostredkovania keď nie sú pripravení, alebo nie dostatočne vzdelaný na štart.

Možnosti základňa Binárne pre začiatočníkov

Existuje mnoho foriem binárnych opcií, z ktorých každý má svoje vlastné výhody a nevýhody. Najbežnejšia forma binárne opcie je "vanilka" alebo binárne voľby základňa umiestnená. Všeobecne platí, že súčasná cena aktíva sa zobrazí na obrazovke vášho transakcie a zobrazí sa otázka, či si myslíte, že majetok bude vyššia alebo nižšia v neskoršom termíne.

Ak ste presvedčení, že cena bude vyššia, môžete si kúpiť opciu, zvyčajne symbolizovaný šípkou. Ak ste presvedčení, že cena bude nižšia, môžete si kúpiť opciu, zvyčajne symbolizovaná šípkou dole. "Budúcnosť čas" sa nazýva expirácie. Aby bolo možné "vyhrať" dohodu, cena musí byť tam, kde ste predpovedal v dobe expirácie. Typicky, akonáhle umiestnite obchod, nemôžete odísť až do konca. Pokiaľ máte pravdu vo svojom predpovede obdržíte pevnú zisk, keď sa mýliš, stratíte peniaze, ktoré ste uviedli na transakciu.

Voľba Asset

Počet a rôznorodosť aktív, ktoré môžete obchodovať s binárne možnosti sa líšia od jedného makléra do druhého. Väčšina makléri ponúkajú binárne opcie na populárnych aktív, ako sú hlavných menových párov, vrátane EUR / USD, USD / JPY a GBP / USD a hlavných akciových indexov, ako je S & P 500 alebo Dow Jones Industrial , Tieto produkty, vrátane zlata, striebra, ropy sú všeobecne tiež ponúkané. Jednotlivé akcie sú prenositeľné medzi mnohými binárnych opcií maklérov. Avšak všetky sklady nie sú prevoditeľné, ale všeobecne si môžete vybrať z približne 10 až 50 populárnych zásob, ako je Google a Apple. Môžete vidieť, aký majetok svojho obľúbeného kancelárie tým, že pôjdete na obrazovku maklérskej svoje webové stránky a zobrazenie rozbaľovacie menu aktív smerom nadol. Ak chcete viac informácií o podkladového aktíva, maklér musí mať stránku "aktívny index" alebo "Asset špecifikácia", ktorý popisuje prostriedky, ktoré môžete obchodovať, čas počas dňa, môžete si vymenia aktíva, a akékoľvek ďalšie relevantné informácie, ktoré ste mali vedieť.

Rozdiely medzi maklérmi

Ak sa pozriete prostredníctvom obchodných obrazovkách niekoľkých rôznych sprostredkovateľov, budete okamžite vidieť zisky a výnosy sa pohybujú medzi maklérmi. Niektoré zisky sú tak vysoké ako 80%, zatiaľ čo iní sú viac do 60 alebo 70%. "Jemná print" môže niekedy vrhnúť svetlo na rôzne úrovne ziskov. Niektorí makléri majú malý zľavu na stratených operácií, ako je 5% alebo 10%. Takže ak umiestnite obchod 100 $ a stratiť, nemusíte prísť o všetky svoje investície, dostanete $ 5 až $ 10 späť v tomto prípade. Nie všetky makléri tak robí, ale niektoré áno, a to je možno preto, že zisky sú o niečo nižšie. S týmto splatenie v prípade straty vášho rizika transakcie je o niečo menší, ale je pravdepodobné, že váš zisk bude príliš. Okrem toho, binárne možnosti sú z veľkej časti neregulované, čo znamená, že väčšina binárny možnosti makléri môžu vytvárať všetky druhy výrobkov, ktoré sa líšia od jedného makléra do iného makléra. To znamená, že maklér sa objaví v inom to nie je presne ako porovnávať pomaranče a pomaranče. Dokonca aj základné binárne možnosti sa môže pohybovať medzi maklérmi. Niektorí makléri tiež poskytujú dodatočné nástroje, ktoré môžete použiť, ktoré vám pomôžu s vašimi transakciami. Ukazovatele "Feelings" sú jedným z najobľúbenejších. Pri vyťahovaní aktíva na obrazovke transakcie môžete vidieť zelené a červené svetlo s názvom "Call / Put" alebo "Býci / Medvede" alebo "Broker voľby." Čo tieto ukazovatele naučíte je, aké percento kancelárií (možnosť, že sa rokovania s maklérom) nakúpené kúpne opcie a stavia. Green je zvyčajne percentuálnych žiada a vloží percento odráža červené.

kľúčové faktory

Binárny možnosti sú pomerne jednoduché, akonáhle ste hrali trochu s demo účtu po dobu niekoľkých minút. Môžete zadať sumu, ktorú chcete vytvoriť obrazovku transakcie a maklérske všeobecne ukazujú, koľko môžete vyhrať alebo prehrať v závislosti na tom, či máte pravdu, alebo nie. Táto jednoduchosť môže byť klamné, však. Tie sú stále rokuje finančné aktívum, a ako také sú finančné riziká. Hoci riziko je obmedzené na každej sumy transakcie ste sériu strát môže spôsobiť značnú stratu kapitálu alebo Váš účet môže byť vyprázdnená. Ak chcete pomôcť zachovať Capital One z najdôležitejších vecí, naučiť ich, ako určiť veľkosť vašej pozície na každú transakciu. Než začnete obchodovať tiež chcete zapísať plán maklérskej ktoré podrobne, ako, prečo a kedy budete vykonávať transakcie. S binárnych možností, môžete takmer zdvojnásobiť svoje peniaze pomerne rýchlo, niekedy s výnosmi až o 80% alebo viac. Ale vo väčšine prípadov, že riziko je vždy väčšia ako zvyčajne stratíte 100% peňažnú čiastku umiestnené na dohodu, ak ste zle. Preto je nutné mať stále častejšie dôvod, prečo by ste mali byť zle; Všeobecne platí, že budete musieť mať pravdu asi 55% až 60% času byť ziskový.

Zatvárací Poznámky

Binárny možnosti majú svoje výhody a nevýhody. Hlavne, že sú jednoduché na používanie a pochopiť a majú vysoké zisky a pevnú riziko. Nevýhodou je, že zvyčajne budete musieť mať vysoký podiel 50% -plus víťazstvo - s cieľom vyjsť dopredu. Urobte si čas a pripraviť stratégie pred skokom do binárne možnosti sprostredkovania. Demo účty sú zadarmo vyskúšať a urobiť z neho zvykom využiť a zdokonaľovať svoje schopnosti zriadením súvahu víťazných podmienok, než by riskovali skutočné kapitál. Tiež pred výberom makléra, uistite sa, porovnať, čo ponúkajú a rovnako ako výhody a nevýhody, ktoré majú proti sebe. Do vyhľadávania na predajcu pred poskytnutím osobné alebo finančné údaje.

Binárne opcie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014